Zelf je drankjes bestellen op het terras

Gasten die zelf via hun smartphones hun drankjes bestellen en betalen op het terras, het kan met ons bestelsysteem.

Het zal u vast niet ontgaan zijn dat met ingang van 1 juni de terrassen weer open mogen. Nieuwe tijden vragen om nieuwe manieren om te werken. En om ook op uw terras te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM hebben wij een bestelsysteem ontwikkeld. Met ons bestelsysteem kunnen uw gasten op het terras makkelijk en snel met hun smartphone de drankjes en hapjes bestellen en vervolgens veilig betalen met iDeal. Als u de bestelling klaar heeft ontvangen de gasten een SMS-notificatie waarin staat dat hun drankjes klaarstaan. Makkelijk en veilig voor uw gasten, en ook erg makkelijk en veilig voor u en uw personeel.

Uw gasten hoeven dus geen speciale apps te downloaden, het systeem is voor iedereen toegankelijk. Door de gasten met iDeal te laten betalen voorkom je ook valse bestellingen.

Uw persoonlijke terras bestelsysteem kan binnen 2 werkdagen voor u online staan. U betaalt GEEN commissie per bestelling.

Bekijk onze demo site hier.

Misschien ook interessant:

Facebook introduceert ”Messenger Rooms”

Facebook introduceert ”Messenger Rooms”

Facebook’s videobeldienst ‘’Messenger Rooms’’ is nu wereldwijd beschikbaar. Met Messenger Rooms kan je zonder tijdslimiet met 50 mensen videobellen. Je kan videobellen met de Facebook app, of de aparte Messenger app. Het is vanaf nu mogelijk Messenger Rooms te...

Uw eigen bestel website?

Uw eigen bestel website?

Bezorg platformen zoals Thuisbezorgd, Deliveroo of UberEats kunnen veel omzet opleveren. Het is een makkelijke manier om snel potentiële klanten te bereiken zonder al te veel moeite. Klinkt ideaal, maar de platformen brengen aardig wat problemen met zich mee....