Wilt u een

eigen webshop?

Webshop

Heeft u een webshop nodig voor uw bedrijf? Wij helpen u graag. Wij maken een webshop die volledig aansluit bij uw bedrijf, en uw doelgroep. Een webshop is heel klantgericht, uw klanten kunnen 24/7 in uw webshop terecht. Ook is het bereik veel groter, door zoekmachines zullen meer potentiële klanten je kunnen vinden. Doormiddel van een iDeal koppeling is het voor uw klanten ook heel makkelijk om snel te betalen. Onze webshops zijn responsive, dit houdt in dat deze zich aanpast aan alle mobiele apparaten, want steeds meer mensen gebruiken hun smartphone om op internet te shoppen. Ook kunnen wij uw webshop koppelen aan uw social media kanalen.

Woocommerce webshop

Een WooCommerce webshop is de perfecte keuze voor elke organisatie die een professionele webshop nodig heeft. Door de integratie met WordPress, het meest gebruikte CMS systeem voor het bouwen en beheren van websites is WooCommerce de meest populaire webwinkel software ter wereld. Door de talloze plugins en het gebruikersgemak kan je met WooCommerce alle kanten op.

Wilt u een WooCommerce webshop laten bouwen? Dan helpt We Like Brands u graag verder.

Waar voldoen onze webshops aan?

Responsive

Wij maken een webshop die responsive is, zodat deze zich aanpast op elk mobiel apparaat. Dit is belangrijk, want veel mensen bezoeken de website met hun smartphone.

SEO vriendelijk

Wij zorgen ervoor dat uw webshop goed vindbaar is in de zoekmachines zodat uw doelgroep u makkelijk kan vinden, waardoor u meer verkopen krijgt.

Snelheid

Wij zorgen ervoor dat uw webshop snel is. Een groot deel van de websitebezoekers verlaat de pagina als het meer dan 3 seconden duurt voordat het geladen is. Dit is dus heel belangrijk.

Koppelingen

Betalen

WooCommerce kan gekoppeld worden met verschillende betaalproviders, bijvoorbeeld Mollie, Buckaroo of PayPal.

Verzenden

Je webshop kan met MyParcel of PostNL gekoppeld worden om de verzending van je bestellingen soepel en snel te laten verlopen.

i

Administratie

Als je een webshop hebt betekent dat ook dat je deze moet administreren. Je webshop kan gekoppeld worden met de meeste boekhoudprogramma’s.

Wilt u uw eigen webshop? neem dan snel contact met ons op.