Terras

bestelsysteem

Terras bestelsysteem voor de horeca.

Nieuwe tijden, een nieuwe manier om te werken. Om ook op het terras te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM heeft We Like Brands een terras bestelsysteem ontwikkeld. Uw gasten op het terras kunnen makkelijk met hun smartphone de drankjes of hapjes bestellen en betalen met iDeal  (contact en pinnen is ook mogelijk). Als u de bestelling klaar heeft ontvangen ze een SMS notificatie dat hun drankjes klaarstaan. Makkelijk en veilig voor uw terras bezoekers en erg makkelijk voor u. Het terras bestelsysteem kan binnen 2 werkdagen voor u online staan. U betaalt GEEN commissie per bestelling.

Kosten 

De kosten voor een terras bestelsysteem zijn eenmalig €495,- Hiervoor heeft u een professioneel en compleet werkende bestel website op uw eigen domeinnaam. Eventueel bijkomende kosten kunnen zijn 1) transactiekosten iDeal 2) kosten per verstuurd SMS bericht.

Cloud hosting 

Voor elke bestel website hebben wij vaste maandelijkse tarieven voor onze cloud hosting van €29.95,-. Deze kosten zijn voor een domeinnaam,  webhosting, SSL certificaat, email, updates, dagelijkse back-up en telefonische support.

BINNEN 2 WERKDAGEN ONLINE
Wij zorgen ervoor dat uw terras bestelsysteem binnen 2 werkdagen online staat.
SMS notificaties
De klant ontvangt een SMS notificatie wanneer de bestelling klaarstaat om opgehaald te worden.
HUISSTIJL
Wij zorgen ervoor dat het bestelsysteem aansluit bij uw huisstijl.
BETALINGEN
U kunt uw gasten laten pinnen met uw huidige pin oplossing of contant laten betalen. Maar u kunt er ook voor kiezen te laten betalen met iDeal.
GEEN COMMISSIE AFDRAGEN
Met uw eigen bestelsysteem hoeft u geen commissie af te dragen.

Heeft u interesse in een terras bestelsysteem? Neem vrijblijvend contact met ons op.