Professionele
website nodig?

WordPress website

WordPress is wereldwijd het meest gebruikt CMS systeem voor het bouwen en beheren van websites. Het is flexibel, eenvoudig en door de talloze plugins zijn de mogelijkheden onbeperkt. WordPress is ingericht om goed te scoren in de zoekmachines, hiedoor zal de website beter vindbaar zijn door Google en dat zorgt dus voor meer bezoekers op jouw website. Wij maken en ontwerpen voor u een website doormiddel van templates die passen bij uw organisatie en in uw look en feel. De website is responsive. Dit houdt in dat deze zich aanpast aan alle mobiele apparaten, zoals een tablet of smartphone. Wij kunnen ook uw social media kanalen koppelen aan uw website en eventueel nieuwe profielfoto’s en omslagfoto’s maken die aansluiten bij uw website, zodat alles in dezelfde stijl is.

Heeft u snel een professionele WordPress website nodig? Dan helpt 

We Like Brands u graag verder.

Waarom heb je een website nodig?

Een website van een bedrijf wordt gezien als een online visitekaartje. Zonder website wordt u als bedrijf niet serieus genomen, niet door uw concurrenten maar waarschijnlijk ook niet door uw doelgroep, die op zoek zijn naar uw producten en/of diensten. Wij maken websites met een responsive design, dat houdt in dat de site zich aanpast aan alle mobiele apparaten. Aangezien veel mensen hun smartphones gebruiken om websites te bezoeken is dit heel belangrijk.

Transparante tarieven

Wij houden bij We Like Brands van duidelijkheid. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze tarieven zo transparant mogelijk te maken. Geen verrassingen achteraf. Elke basis WordPress website heeft dezelfde prijs, namelijk 1195,- ex BTW en daarna €29.95 per maand. Een basis WordPress website is een vrij complete informatieve website. Daarnaast kunt u uw WordPress website uitbouwen met extra functies zoals bijvoorbeeld een Woocommerce webshop, of een reserveringssysteem. Elke extra functie brengt kosten met zich mee, waar we vast en overzichtelijk tarieven voor hebben. U weet altijd waar u aan toe bent.

In het kort:

Responsive

De website past zich aan op alle mobiele apparaten. Aangezien veel mensen de site op hun smartphones zullen bezoeken is dit heel belangrijk.

SEO vriendelijk

WordPress is ingericht om goed te scoren in de zoekmachines, hierdoor zal de website beter vindbaar zijn door Google en dat zorgt dus voor meer bezoekers op jouw website.

Snelheid

Wij zorgen ervoor dat uw website snel is. Een groot deel van de websitebezoekers verlaat de site als het meer dan 3 seconden duurt voordat deze geladen is.