Social media

beheer

Social media

De inzet van social media is anno 2020 een wezenlijk onderdeel van de bedrijfsvoering van veel organisaties. Echter komt iedereen tijd te kort of is niet creatief genoeg om dit goed en volgens een goede strategie te doen. Wij zetten een strategie op en creëren vervolgens creatieve content die aansluit bij uw doelgroep. Ook zetten wij social media campagnes op.

Social media beheer

Social media kanalen zoals FaceBook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Tik Tok en WhatsApp zorgen ervoor dat we continu in beweging zijn. Hierdoor kan je als organisatie of persoon makkelijk in contact komen met oude en nieuwe klanten. Maar heb je als organisatie een strategie? Of plaats je alleen berichten wanneer je tijd hebt? Om een goed verhaal te vertellen op social media is er meer nodig. We Like Brands helpt met het maken en verwezenlijken van een social media strategie.

Waarom social media beheer?

Het zelf beheren van social media schiet er vaak bij in. De content wordt geplaatst als je er toevallig aan denkt en er zit vaak geen plan achter. Logisch want je hebt wel wat beters te doen. Maar wel zonde als je deze kans om oude en nieuwe klanten makkelijk te bereiken laat liggen. Daarom besteden veel organisaties hun social media beheer uit aan We Like Brands. Wij bedenken en maken creatieve content die aansluit bij de branding van jouw organisatie, die we vervolgens doormiddel van een samen afgesproken strategie plaatsen en monitoren. Wij zijn de influencers achter de schermen.

Wat doen wij?

Content creatie

Wij bedenken en maken creatieve content die haarfijn aansluit bij de branding van jouw organisatie en de interesses van jouw doelgroep.

Optimalisatie social accounts

Voordat we beginnen zorgen we ervoor dat uw profiel- en omslagfoto’s een herkenbare huisstijl hebben die ook terug zal komen in de content die wij gaan plaatsen zodat alles dezelfde look & feel heeft.

Social media monitoring

Wij analyseren de resultaten van de content die wij posten nauwkeurig. Door te monitoren krijgen we een beter inzicht. Zo kunnen we bijsturen waar nodig.

Social media strategie

Het zelf beheren van social media schiet er vaak bij in. De content wordt geplaatst als je er toevallig aan denkt en er zit vaak geen plan achter. Om een goed verhaal te vertellen op social media heb je meer nodig.

Posten van de content

Wij zorgen ook voor de publicatie van de content. Met ons systeem kijken wij wat de meest gunstige tijdstippen zijn om jouw content te publiceren, zodat jouw content het meeste gezien wordt.

Bedenken en beheren van social media campagnes

Merken en bedrijven zijn constant op zoek naar meer volgers, meer likes en een betere engagement. Wij helpen u graag met het opzetten van een succesvolle social media campagne om de gewenste resultaten te behalen. Wij bedenken, beheren en ontwerpen social media campagnes die aansluiten bij uw wensen en doelen.

Tarieven

Wij werken over het algemeen met 3 pakketten en vaste tarieven. Er zijn altijd uitzonderingen op de regel waarvoor we maatwerk doen.

Basis

€ 99.95 p/m

Social media scan

Plan van aanpak | Strategie

Optimaliseren social accounts

Uniek ontworpen berichten

Social media kalender

2 social accounts

4 berichten per maand

 

Plus

€ 199.95 p/m

Social media scan

Plan van aanpak | Strategie

Optimaliseren social accounts

Uniek ontworpen berichten

Social media kalender

2 social accounts

Tot 10 berichten per maand

 

Premium

€ 249.95 p/m

Social media scan

Plan van aanpak | Strategie

Optimaliseren social accounts

Uniek ontworpen berichten

Social media kalender

3 social accounts

Tot 14 berichten per maand