Uw eigen bestel website?

Bezorg platformen zoals Thuisbezorgd, Deliveroo of UberEats kunnen veel omzet opleveren. Het is een makkelijke manier om snel potentiële klanten te bereiken zonder al te veel moeite. Klinkt ideaal, maar de platformen brengen aardig wat problemen met zich mee.

Bijvoorbeeld de stijgende commissies, zo moet u 13% van elke bestelling afstaan aan het platform. Ook is er een gebrek aan data, door dat gebrek aan data is het lastig om dingen aan te passen en te verbeteren. De platformen laten u ook geen relatie met uw klanten opbouwen, iets wat essentieel is.

Met uw eigen bestel website kunt u bijvoorbeeld kortingscodes instellen om acties op te zetten en daarmee uw klanten te belonen, u kan hiermee de 1-1 relatie opzoeken met uw klanten. Door slim gebruik te maken van deze tools kan u het gedrag van uw klanten veranderen van bestellen via een platform naar direct bestellen via uw eigen bestel website.

U kan ook zelf instellen in welk postcodegebied u wilt bezorgen en of daar per gebied andere kosten aan vastzitten. Stel zelf in wanneer u wel en niet open bent, uw klanten kunnen tijdstippen doorgeven wanneer ze hun bestellingen af willen halen of wanneer ze het bezorgd willen hebben. U ontvangt een melding op uw telefoon of tablet zodra er een bestelling wordt geplaatst, ook komen de bestellingen per e-mail binnen.

De bestel website werkt op een eigen domeinnaam en is in tegenstelling tot andere systemen uw eigendom. Met uw eigen bestelsysteem hoeft u ook GEEN commissie te betalen.  

Interesse in een eigen bestel website? Wij zorgen ervoor dat deze binnen 2 werkdagen online staat. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Misschien ook interessant:

Facebook introduceert ”Messenger Rooms”

Facebook introduceert ”Messenger Rooms”

Facebook’s videobeldienst ‘’Messenger Rooms’’ is nu wereldwijd beschikbaar. Met Messenger Rooms kan je zonder tijdslimiet met 50 mensen videobellen. Je kan videobellen met de Facebook app, of de aparte Messenger app. Het is vanaf nu mogelijk Messenger Rooms te...

Zelf je drankjes bestellen op het terras

Zelf je drankjes bestellen op het terras

Gasten die zelf via hun smartphones hun drankjes bestellen en betalen op het terras, het kan met ons bestelsysteem. Het zal u vast niet ontgaan zijn dat met ingang van 1 juni de terrassen weer open mogen. Nieuwe tijden vragen om nieuwe manieren om te werken. En om ook...