fbpx

Rotterdamse memes

Social media beheer | Webshop

Rotterdamse memes

Rotterdamse memes is een groot Rotterdams social media platform met zo’n 50.000 volgers. Het staat vol met de grappigste posts voor echte Rotterdammers.

Social media beheer

Wij van We Like Brands beheren het grote Instagram account @rotterdamsememes. Rotterdamse Memes is in 4 maanden tijd uitgegroeid tot een groot platform met zo’n 50.000 volgers en behoort inmiddels tot 1 van de grootste accounts van Rotterdam.

Webshop

Wij hebben ook de webshop van Rotterdamse Memes ontwikkeld, deze webshop sluit haarfijn aan bij de branding.

In de media

Dit is de persoon achter het populaire insta-account Rotterdamse Memes!

FUNX 15 juni 2020

Radio interview met de eigenaar van het populaire insta-account Rotterdamse Memes!

Dit Instagram-account vermaakt al 40.000 volgers met Rotterdamse memes

Algemeen Dagblad 29 april 2020

Zit je in een dipje? Check dan eens het Instagram-account ‘Rotterdamse Memes’. Wedden dat de mondhoeken omhoog gaan? Twee anonieme creatievelingen posten daar elke dag nieuwe beeldgrappen over Rotterdam. Ook het afzeiken van de buurgemeenten valt goed. ,,Vooral Schiedam hè?’’

Rotterdamse Instagram top 100 bestaat 1 jaar

Social Media Monteur 01 april 2020

De accounts van nieuwkomers als  Rotterdamsememes en topsporter  Bart Deurloo houden we goed in de gaten, deze accounts zijn nog redelijk nieuw, maar groeien erg hard. Andere nieuwkomers in de top 100 zijn Youtuber  Jesse Hoefnagels en komiek  Patrick Laureij.

30k Rotterdammers gek op memes.

De Havenloods 19 maart 2020

Rotterdam – Memes, je kent ze vast wel. De grappige en herkenbare foto’s en filmpjes die je tegenkomt op verschillende sociale media platformen. Er zijn memes over van alles: van sport tot scholen en zélfs van onze eigen stad. Een anoniem duo Rotterdammers heeft een Instagram pagina ‘Rotterdamse Memes’ opgericht. Het account heeft al meer dan 30 duizend volgers. Bijzonder, want de pagina is minder dan 2 maanden oud.

In deze moeilijke tijden, kun je wel wat positiviteit gebruiken.

NPO FunX maart 2020

Deze is voor alle Rotterdammers onder ons: Rotterdamse Memes. Hier vind je herkenbare grapjes over die vervelende koopgoottrap, de vele vertragingen in het openbaar vervoer en het asociale rijgedrag in de Witte de Withstraat.

Dit Instagramaccount vol Rotterdamse memes heeft na 3 weken al ruim 20.000 volgers.

In de buurt 29 februari 2020

Binnen drie weken ruim 20.000 volgers op Instagram? Dat is een prestatie op zich. De content die op Rotterdamse Memes geplaatst wordt is dan ook behoorlijk hilarisch. Met herkenbare onderwerpen, zoals de dienstregeling van de RET die in de soep loopt of de Coolsingel die weer eens opengebroken wordt.

Wij van ZeroTen City kregen de unieke mogelijkheid om de eigenaren achter het account Rotterdam Memes te interviewen.

ZeroTen City 19 februari 2020

Tegenwoordig heb je overal accounts voor, je hebt meme accounts voor studenten, voor vakkenvullers, plantenliefhebbers, noem het maar op..maar wat er nog niet was, was een account over Rotterdam.

Deze hilarische memes zijn herkenbaar voor elke Rotterdammer.

Algemeen Dagblad 05 februari 2020

Pas drie dagen geleden werd deze Instagrampagina in het leven geroepen, en nu al staat hij vol met memes die herkenbaar zullen zijn voor elke Rotterdammer. Op  Rotterdamsememes worden de trappen bij de Koopgoot, de wifi van de RET en metrostation Beurs genadeloos op de hak genomen.